Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Huhtikuun alkupuolella Hervannan Duolle avattiin CL-Ravintola. Ravintolassa tarjoillaan kiinalaista ruokaa sekä todella suosittua sushia.
Ravintolan työntekijät Yongzhong Chen, Chumming Luo ja Ri Luo tykkäävät tehdä ruoat ravintolassa itse. Monet asiakkaat kehuvat ruokia ja siitä syystä työntekijät tykkäävät työstään paljon.

He ovat tehneet samanlaista ruokaa jo lapsesta asti kotimaassaan Kiinassa.
Etelä-Kiinasta kotoisin oleva Yongzhong Chen on asunut Suomessa kymmenen vuotta. Yongzhong omistaa ravintolan ja panostaa siihen todella paljon työntekijöiden kanssa.

CL-Ravintolan työntekijät eivät ajattele, että ravintolalla olisi mitään omia erikoisuuksia annoksissa. Kaikkea ruokaa menee suurin piirtein yhtä paljon.
Ruokalistalla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Muun muassa kasvis-, kala- ja liharuokaa.
– Lounasaikaan totta kai menee eniten lämmintä ruokaa ja sushia! Ri naureskelee.

Rin mukaan sushi on itse tehtyä, niin kuin kaikki muukin ruoka kyseisessä ravintolassa. CL-Ravintolan ruoka tehdään samalla tyylillä ja taidolla kuin Kiinassa.
Yongzhong halusi avata ruokapaikan Hervantaan, koska suuressa lähiössä on myös on enemmän suita ruokittavana. Ri, Yongzhong ja Chumming ovat kaikki tyytyväisiä Hervantaan ja siihen, että täällä saa keskittyä ruokaan ja ruoanlaittoon. Ravintolan työntekijät ovat tunteneet toisensa aina.
CL-Ravintolan henkilökunta on ystävällistä ja positiivista porukkaa.
– Asiakkaat ovat meille etusijalla.

Ella Nuikka

KUVA: CL- Ravintolan  henkilökunta Chumming Luo (vas.) , Yongzhong Chen ja Ri Luo tykkäävät tehdä ruokansa itse. He ovat kotoisin pienestä kylästä Etelä-Kiinasta.

KUVA2:  Lounasbuffetissa on muun muassa sushia ja kiinalaistia ruokia.

 

 

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest