Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tampereen Hämeenkadun katusuunnitelmaehdotukset ovat valmistuneet. Niitä esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa keskiviikkona 31.8.2016 klo 17 – 20 Tullikamarin Pakkahuoneella. Suunnittelijat ovat paikalla kysymyksiä ja keskusteluja varten. Tilaisuudessa on suunnitelmien lisäksi esillä havainnemateriaalia.
Hämeenkadun suunnitelmien esittely alkaa klo 18.30. Samassa tilaisuudessa esitellään Asemakeskuksen alueen kehittämistä ja asemakaavan muutostyötä klo 17 alkaen.

Suunnitelmilla Tampereen kaupunki valmistelee Hämeenkadun muuttamista kävelypainotteiseksi joukkoliikennekaduksi ja raitiotien toteuttamista. Lähtökohtana ovat olleet kaupunginvaltuuston 16.6.2014 hyväksymä Tampereen raitiotien yleissuunnitelma ja yhdyskuntalautakunnan 1.12.2015 hyväksymä Hämeenkadun yleissuunnitelma.
Suunnitelmat koskevat koko Hämeenkatua ja lännessä myös Hämeenpuiston liittymäaluetta sekä Kuninkaankatua Hallituskatuun asti. Hatanpään valtatiestä suunnitelmissa on mukana osuus Verkatehtaankadulle saakka sekä Koskikadusta Hämeenkadun liittymäalue. Hämeenkadun itäpäässä Pellavatehtaankatu ja Rautatienkatu kuuluvat suunnittelualueeseen Kyttälänkatuun saakka, samoin Itsenäisyydenkatu Rautatienkadun ja Asematunnelin välisellä osuudella.

Hämeenkadun katusuunnitelmaehdotukset on tarkoitus asettaa nähtäväksi kahdeksi viikoksi 5.9 – 19.9.2016 5.9.2016 Palvelupiste Frenckelliin ja kaupungin verkkosivuille. Mahdollisia muistutuksia voi jättää kirjallisesti virallisen nähtävillä olon aikana kaupungin kirjaamon kautta.

Pin It on Pinterest