Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tampereen kaupunki on vuodenvaihteessa ottanut käyttöön useita uusia päiväkoteja tai päiväkotien laajennuksia eri puolilla kaupunkia.
Annalan alueella Metsäniityn päiväkodin laajennus on valmistunut, ja se otetaan päivähoidon käyttöön tammikuun alussa. Metsäniityssä on tuolloin kaikkiaan noin 270 päivähoidossa tai esiopetuksessa olevaa lasta.
Syyslukukauden 2016 alkaessa Metsäniityn uusiin tiloihin tulee myös alkuopetusta 1. luokan oppilaille. Metsäniityn päiväkodissa ja koulussa on tämän jälkeen tilat niin päivähoidolle kuin esi- ja alkuopetuksellekin.
Takahuhdin koulun tontilla on aloittanut toimintansa uusi 120-paikkainen päiväkoti. Takahuhdin päiväkodissa on päivähoitotilaa yhteensä noin 120 lapselle. Tontilla toimii ennestään omassa kiinteistössään Takahuhdin koulun alakoulu.
Myös Pellervon entisen koulun tontille valmistunut uusi, 140-paikkainen Pellervon päiväkoti on aloittanut toimintansa loppuvuodesta 2015. Pellervon päiväkoti sijaitsee Pellervonkadulla entisen koulurakennuksen eteläpuolella.
Keskustassa 140-paikkaisen Amurin päiväkodin peruskorjaus on valmistunut, ja päiväkodin toiminta on siirtynyt takaisin omiin tiloihin.
Lisäksi eteläisellä Tampereella käyttöön tulevat tammikuussa Veisun päiväkodin laajennus (40 paikkaa) ja Koivistonkylän päiväkodin laajennus (35 paikkaa).

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest