Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Lauantaina 2.6. Tredun eri toimipisteissä juhlittiin ammattiin valmistuvia, sillä yhteensä 2500 Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta valmistui tuolloin eri puolilla Pirkanmaata. Heistä 117 painoi myös ylioppilaslakin päähänsä.
Hervannassa sijaitsevasta Hepolamminkadun toimipisteestä valmistui 524 perustutkinnon suorittanutta. Erikoisammattitutkinnon suorittaneet mukaan laskettuina valmistuneita oli noin kuusisataa. Eniten opiskelijoita valmistui sähköautomaation linjalta, jossa valmistuneita oli 87. Yli seitsemänkymmentä opiskelijaa valmistui myös logistiikan, liiketalouden ja kone ja metalli -linjoilta. Tredun Hepolamminkadun yksikössä noin 40 suoritti myös ylioppilastutkinnon.
Harvinaisin suoritettu tutkinto Hepolamminkadulla oli käsi- ja taideteollisuuden perustutkinto, jolta valmistui kaksi opiskelijaa.
Noin puolet valmistuvista nuorista suuntaa suoraan työelämään. Parhaiten vastavalmistuneista työllistyvät sosiaali- ja terveysalalta sekä liiketalouden alalta valmistuneet. Moni valmistunut jatkaa myös opintojaan. Useimmat opiskelemaan suuntaavista jatkavat ammattikorkeakouluihin ja yliopistoissa opintojaan jatkaa vajaat kymmenen prosenttia valmistuneista.
Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa opiskelee vuosittain noin 18 000 nuorta ja aikuista. Tredulla on toimintaa 17 eri toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Ikaalisissa, Virroilla sekä Pirkkalassa. Koulutuspalveluja tarjotaan Pirkanmaan lisäksi myös muualla Suomessa.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest