Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Olen Sofia Tuohimaa. Opiskelen median ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Tredu Mediapoliksessa yo-pohjaisella luokalla. Olen työssäoppimisjaksolla HerSan toimituksessa nyt vuoden alussa tammikuusta maaliskuuhun.
Pidän kirjoittamisesta ja haaveena olisi joskus olla töissä lehtitoimituksessa. Siksi koin, että tämä työharjoittelupaikka olisi oiva valinta kehittää kirjoittamistaitojani sekä kurkistaa viestintäalan maailmaan!
Alun perin innostuin kaikesta media-alaan liittyvästä kun opiskelin Sammon keskuslukion viestintälinjalla. Viestintälinjan kurssit olivat todella monipuolisia: tarjolla oli esimerkiksi journalismin, valokuvauksen, graafisen suunnittelun ja käsikirjoittamisen kursseja.
Vapaa-ajan lempipuuhiani ovat lukeminen, valokuvaus, piirtäminen ja geokätköily. Musiikki on myös lähellä sydäntäni. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan päivittäin. Olen myös kartuttanut musiikillisia lahjojani kanteleensoittoharrastuksen parissa, instrumenttina 39-kielinen konserttikantele.
Tulen kirjoittamaan artikkeleita HerSaan harjoitteluni aikana. Tavoitteeni tämän työharjoittelujakson aikana on oppia paljon uutta, ideoida ja haastaa itseäni kirjoittajana.
Oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille! Kevät on jo melkein ovella!

Pin It on Pinterest