Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Talliosake on valtakunnallinen ja pohjoismainen yritys, joka tuottaa ja myy toimitiloja pienyrityksille ja laadukkaita harrastus- ja varastointitiloja myös yksityishenkilöille. Hervannassa tilat ovat Ruskossa rakentuvan Lintuhytin asuinalueen kyljessä.
– Talliosake pyrkii vastamaan sekä henkilöasiakkaiden että yritysten tilatarpeiden ratkaisuun. Asiakkailla on käytössä tiloja kangaspuista pienpanimoon ja autokorjaamoon, Talliosakkeen aluepäällikkö Toni Syrjäläinen yrityksen sijoitus- ja vuokrausliiketoiminnasta ja aluemyyntipäällikkö Konsta Rautiainen kertovat esimerkkeinä.
Asumisen trendin muuttuessa kompaktimmaksi voi myös esimerkiksi kodin ulkopuolisen varastointitilan tarve kasvaa, kun esimerkiksi autonrenkaita ei saa useiden asunto-osakeyhtiöiden varastotiloihin enää viedä.
Sitä, mihin hankkimaansa tilaa käyttää, yritys ei asiakasta rajoita. Suurimmat rajoitukset tilojen käyttöön asettaa kaavoitus. Tarjolla on eri kokoisia tiloja 17:sta 115:sta neliömetriin.
– Sillä tavoin olemme erilainen tämän tyyppisiä palveluita tarjoava yritys, että tarjolla on pienempiäkin tiloja erilaisiin tarpeisiin, Syrjäläinen kertoo.

Tiloja myös vuokrataan
Yritys pyrkii myymään kaikki rakentamansa tilat sataprosenttisesti. Usein tiloja hankkivat sijoittaja-asiakkaat, jotka vuokraavat tilat eteenpäin. Talliosake vuokraa tilojaan myös itse, mutta vuokratulle tilalle pyritään hankkimaan sijoittajaostaja. Talliosakkeesta voidaan myös auttaa hyvän vuokralaisen hankinnassa, jos sijoittajaostaja niin haluaa.
Kaikissa tiloissa on vedenkestävät pinnoitteet, joten pinnat ovat kestävät ja vaikeasti tärveltävissä. Se tekee sijoituksen turvallisemmaksi omistajan kannalta kuin esimerkiksi asuintiloihin sijoittaminen ja eteenpäin vuokraus.
Kaikissa tiloissa on Internet-yhteys vakiovarustuksena, sähköllä toimivat nosto-ovet, portaattomasti säädettävä huippuimuri poistoilman vaihtoon ja hiekan- ja öljyneroituskaivot, sekä vesipiste ja varaus wc-tiloille. Sellaisen voi tarvittaessa rakennuttaa yrityksen yhteistyökumppaneiden kautta.
Pirkanmaalla Talliosakkeella on tiloja Hervannassa, Sääksjärvellä, Pirkkalassa ja Kolmenkulmassa. Uusia tiloja suunnitellaan ja on rakenteilla koko ajan mm. Hervantaan ja Kaukajärvelle. Ennakkomyyntiin on tulossa kymmeniä tiloja, sillä kasvuyrityksen tilat on usein myyty jo silloin, kun kohde valmistuu. Esimerkiksi Hervannassa ja Kaukajärvellä on vapaana nyt vain joitakin yksittäisiä tiloja, joten uusille kohteille on kova tarve.
– Tiloja on tasaisesti hyvillä paikoilla ympäri Tamperetta ja lähikunniissa, Syrjäläinen sanoo.
Talliosakkeella on noin 20 miljoonan liikevaihto. Kasvuyrityksen vuotuinen kasvu viime vuosina on ollut jopa useita satoja prosentteja. Työntekijöitä on valtakunnallisesti neljäkymmentä ja Pirkanmaalla heistä työskentelee viisi.
Yrityksen katto-organisaatio on Den Finland Oy, joka sisältää Talliosakkeen lisäksi tunnettuja brändejä Ainoakodista Finlamelliin.
– Työn tekeminen on mielekästä, kun tuote on hyvä ja yrityksessä on hyvä henki, summaa Syrjäläinen.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest