Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tulevana sunnuntaina 30.8. Sääksjärven ja Hervannan välisellä kevyen liikenteen väylällä on ruuhkaa reilun tunnin verran. Ruuhkan aiheuttaa tamperelaisen Kunto-Pirkkojen järjestämä Suomen Aikuisurheiluliiton kymmenen kilometrin SM-tiejuoksu. Tarkasti mitatulle edestakaiselle reitille lähdetään Vuores-talolta klo 13. Kääntöpaikka on Hervannassa, Saavutustenkadulla.
Juoksijoita on ilmoittautunut ennätysmäisesti: yli 260. Nuorimmat kilpailevat 30 vuotta täyttäneissä. Miesten vanhin kilpailee 90-vuotiaiden sarjassa, naisten iäkkäin on 80-vuotias.

Selvästi eniten osallistujia on ilmoittanut järjestäjäseura Kunto-Pirkat: 14 naista ja 26 miestä. Heistä Hervannassa asuva Kunto-Pirkkojen Seppo Kykkänen on 55-vuotiaiden miesten kympin voittajasuosikki. Kylmäkosken Veikot saa liikkeelle mukavasti kymmenen miestä.

Kunto-Pirkoilla on paljon pelissä. Se juhlii tänä vuonna 35 vuottaan ja on ollut 29 kertaa Suomen paras veteraaniurheilijoiden SM-pisteiden kerääjä. Tällä hetkellä seura on vasta kakkossijalla. Hervantalaiset siis kannustamaan Tampereen seudun veteraanijuoksijoita!

Hannu Kaskinen
Kuva: Vuores-talon reittiä on jo kokeiltu. Sunnuntaina näistä miehistä starttaavat Kunto-Pirkkojen Jari Leppimäki (3. vas.), Lempäälän Kisa Yleisurheilun Jari Hamari (4. vas.) ja Kylmäkosken Veikkojen Pasi Huhtala (oik.). Näytösluontoista vetoapua antoivat Tapani Koskinen ja Petri Haavisto sekä Juha-Kristian Vainio (2. oik.).Juoksijat

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest