Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Ravintola Deluxe avasi Opiskelijankadulle Pizzaa, kebabia ja muita herkkuja yöhön asti Satu Lepistö Opiskelijankadun alkupäähän avautui uusi ravintola, kun ravintola Deluxe aloitti toimintansa lokakuussa.
– Hervannassa on paljon opiskelijoita, ravintoloitsija sanoo. – Hervanta tarvitsee opiskelijoille sopivia ruokapaikkoja. Opiskelijat huomioidaan meillä opiskelija-alennuksin.
Ravintoloitsija on kuullut Hervannasta paljon hyvää ja sitä on kehuttu alueena.

Kokeneet kokit
Deluxen keittiössä on paljon kokemusta, sillä suuri osa kokeista on toiminut itsekin alan yrittäjinä. Yrittäjällä on toinenkin ravintola Tampereella ja hän on työskennellyt alalla vuodesta 2006 lähtien. Deluxen listalla on peräti 47 erilaista pizzaa, eikä luvussa ole vielä mukana venepizzoja ja calzoneja. Lisäksi ravintolasta saa kebabia, hotwingsejä, rullia, kanafileitä, burgereita ja salaatteja. Lapsille on oma menu ja pieneen nälkään löytyy myös annoksia.
Liha kebabeissa on 92-prosenttista. Salaattipöydän valikoima vaihtuu päivittäin, kertoo ravintoloitsija.
Kasvisruokavaliot ja myös vegaanit on huomioitu hyvin. Pizzavalikoimassa on useita eri kasvisvaihtoehtoja ja sekä pizzaa että kebabia saa täysin vegaanisenakin. Myös gluteenitonta ruokavaliota tarvitseva tai esimerkiksi pizzansa ruispohjalla mieluummin nauttiva löytää valikoimasta omat herkkunsa.
– Jos ei esimerkiksi syö enää lihaa, vegaanikebab sopii heillekin. Se valmistetaan samantyyppiseksi kuin lihasta tehty kebab, yrittäjä sanoo.
Pizzoista löytyy täytteitä kokeilunhaluiselle. Ensi silmäyksellä listalta huomaa vaikkapa kaktussuikaleet, avokadon ja savulohen.
– Meille on jo nyt tullut hyvää palautetta Facebookin ryhmien kautta.
Omatkin Facebook-sivut ovat avautumassa, ja niiden kautta voi lähettää palautetta suoraan ravintolaan, ravontoloitsija sanoo.

Viihtyisä ravintola
Ravintolaa pitää yrittäjä, mutta mukana tyylikkäästi suunnitellussa ja yrittäjän itsensä suunnittelemassa ravintolassa ja ravintolan aloittamisessa tuntuu olevan laajennettu perhe, eli ystävät ovat olleet uuden ravintolan perustamisessa apuna ja tukena.
– Elämässä pärjääminen on tärkeää ja samoin yrittäjänä toimiminen, yrittäjä itse sanoo. – Olen halunnut yrittäjäksi nuoresta asti.
Yrittäjällä on kokemusta useiden maiden ruokakulttuurista. Hän sanookin, että Deluxessa saa palvelua useilla eri kielillä. Ravintola on viihtyisä ja siisti ja sen huomaa olevan yrittäjällä tärkeä paikka. Remonttia on tehty kesäkuun alusta avaamiseen asti, vain tauluja mietitään yhä seinille. Nekin halutaan miettiä huolellisesti.
– Tervetuloa maistamaan, ravintoloitsija lähettää terveisiä asiakkaille.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest