Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Pohjolan Liikenne avaa 21. maaliskuuta uuden vaihtoehdon Tampereen ja Helsingin väliseen matkustukseen. Uudella pikavuororeitillä on viikoittain tarjolla yli 80 uutta bussivuoroa siten, että arkipäivisin vuoroja on kumpaankin suuntaan seitsemän ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kolme. Bussimatkan hinta on edullisimmillaan viisi euroa verkkokaupassa. Liput voi ostaa myös autosta kuljettajalta käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

Bussireitti alkaa Tampereella Pyynikintorilta. Kyytiin pääsee keskustassa myös rautatieaseman, Kalevan ja jäähallin pysäkeiltä, joiden kautta reitti kulkee Hervannan valtaväylää pitkin, pysähtyen Hervantakeskuksessa Kylmäsuonkadun pysäkillä. Pikavuoro pysähtyy ennen Kampin linja-autoasemaa Vantaan Keimolassa, josta on lyhyt kävelymatka Kivistön asemalle ja sieltä edelleen Kehäradan kautta sujuvasti lentoasemalle.
Lisäksi bussi pysähtyy Pirkkolantien pikavuoropysäkillä, josta on hyvät yhteydet HSL:n runkolinjaan 550 eli ns. Jokeri-linjaan, sekä Helsingin Oopperalla, josta pääsee helposti Olympiastadionille, Helsingin Jäähallille ja Linnanmäelle. Ajoaika Hervannasta Helsinkiin on noin kaksi tuntia ja 20 minuuttia.
Pohjolan Liikenteen Tampere-Helsinki-linjan aikataulut löytyvät täältä.

 

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest