Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tamppi on Tampereen yliopiston teekkarien kerran vuodessa vappuna julkaisema huumoripitoinen julkaisu. Tamppia on vuosien varrella julkaistu vaihtelevissa pakkauksissa, kuten dynamiittipötkön muodossa tai sinikantisen vihkon näköisenä penaalia muistuttaneessa pakkauksessa. Ensimmäinen Tamppi julkaistiin jo neljäkymmentäyksi vuotta sitten vuonna 1978 ja sen jälkeen Tamppi on ilmestynyt jokaisena vappuna. Tamppia myyvät opiskelijat rahoittaakseen opiskeluaan.
Tämän vuoden Tamppi paljastettiin maanantaina huhtikuun 15.päivä pidetyssä tilaisuudessa, joka keräsi opiskelijaosanottajia niin paljon, etteivät kaikki edes mahtuneet tilaisuuden pitopaikkaan Festian isoon saliin.
– Show oli megalomaanisen mahtipontinen, kertoo kulttuuritoimittaja Jesse Forsell Tampin toimituksesta.

Tamppia myydään vappuun asti
Tämän vuoden Tamppi on sisustus- ja lifestyle-teemainen Kodin Tamppi, joka lepää kauniilla Tampere-aiheisella design-tarjottimella. Paketista löytyy lehden ja tarjottimen lisäksi myös Tampin kesäkumi, hauska tarra ja Viking Linen etukortti.
– Tamppia on työstetty rakkaudella jo viime syksystä asti. Vitsejä, juttuja ja kuvaideoita on kerätty läpi lukuvuoden Tampin vitsikisassa, johon saivat osallistua kaikki tamperelaiset teekkarit ja fuksit, Forsell kertoo. – Kodin Tamppi sisältää vapun parhaat seurustelu-, sisustus- ja ruokavinkit teekkarimaisesta vinkkelistä katsottuna.
Tampin myyjät tunnistaa tuttuun tapaan opiskelijahaalareista, tupsulakista ja vappuhenkisestä olemuksesta. Tamppia myydään kaupungin kaduilla vappuun asti.
Teksti: Satu Lepistö
Kuva: TREY/TT-Kamerat, Henrik Laakkonen

Pin It on Pinterest