Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Marraskuussa vietetään Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkoja jo yhdeksännen kerran. Viisitoista Pirkanmaan kuntaa sekä joukko muita toimijoita tarjoaa kulttuuritapahtumia, esityksiä, näyttelyitä ja työpajoja 13–17-vuotiaille nuorille aikavälillä 2.–8. marraskuuta.
Kulttuuriviikot kannustavat nuoria osallistumaan tekemisiin myös yli kuntarajojen.

Annalan nuorisokeskus osallistuu kulttuuriviikkoihin ruotsalaisuuden päivän merkeissä. Innokkaille on tarjolla karaokea ja muuta musiikkia sekä ruotsalaista ruokaa. Jokainen 13-17-vuotias nuori on tervetullut paikalle 6. marraskuuta kello 18 alkaen.

Muuallakin Tampereella tapahtuu. Ruotsalaista teemaa on tarjolla myös Messin nuorisotilalla.
Kokkaukseen voi osallistua meksikolaisen ruuan parissa Multisillan nuorisokeskuksella sekä ruokakulttuuria -teemaviikkoihin Linnainmaalla, Leinolassa, Tasanteella ja Kämmenniemessä.
Kädentaitoja pääsee hyödyntämään pipoa tai kassia koristelemalla Lentävänniemen nuorisokeskuksella, SPESSU-päivänä Monitoimitalo 13:ssa sekä taidetyöpajassa SPR Nuorten turvatalolla. Isänpäiväkortin voi askarrella Linnainmaan nuorisokeskuksella 3.-5. marraskuuta.
Rennompaa oleilua on tarjolla Pirkanmaan Setan toimistolla, Leinolan nuorisokeskuksella ja pääkirjaston Metson Satuhuoneessa elokuvapiirissä. Aikaa saa kulumaan jutustelun, elokuvien tai tyttöjen illan merkeissä.
Tarkemmat ajat ja tiedot tapahtumista voi tarkistaa Nuorten Tampereen nettisivuilta tai suoraan toimipaikoilta.

Pin It on Pinterest