Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Monelle Hervannan Sanomien lukijoista jäi toukokuun äitienpäivänumerosta mieleen juttu, jossa Hervannan Sanomat vieraili jututtamassa 19-vuotiasta vauvaa odottanutta Sallaa. Lukijat ovat sittemmin kyselleet nuoren äidin kuulumisia, joten Hervannan Sanomat otti selvää, mitä nuoreen perheeseen kuuluu.
Salla Manninen, 19, ja Jaakko Järvinen, 26, avaavat uuden kotinsa oven toimittajalle Hervannassa. Perheessä on uusi perheenjäsen, sillä kaksiviikkoinen Leo Mikael Järvinen jokeltelee peiton päällä lattialla. Rauhallinen ja tyytyväinen poika on yllättänyt vanhempansa sillä, ettei hänen hoitamisensa olekaan jatkuvaa puuhastelua, vaan jättää tilaa rauhalliselle yhdessäololle, jossa voi vain katsoa vauvaa silmiin.
Leo on oppinut kahden viikon aikana katsomaan suoraan silmiin ja tarkkailee maailmaa rauhallisesti, kun äiti puhuu.
– Hervanta oli helppo valinta, sillä Hervannassa palvelut ovat lähellä ja bussiyhteydet ovat hyvät. Hyvin pääsee kulkemaan joka suuntaan ja esimerkiksi keskustaan ei tunnu olevan pitkä matka, Salla Manninen sanoo.
Jaakko Järvinen sanoo olevansa tyytyväinen kotiin ja sen sijaintiin. Hervannassa tuntuu olevan paljon lapsiperheitä ja molemmat vanhemmat toivovat tutustuvansa muihin lapsiperheisiin. Siihen on Hervannassa enemmän mahdollisuuksia kuin aiemmassa asuinpaikassa, esimerkiksi perhekerhoissa.
– Leon kanssa tulee juteltua tuntemattomien kanssa enemmän kuin ennen, Salla on pistänyt merkille.
– Toivon, että löydämme lapsiperheistä ystäviä. Yksin jumahtaa helposti sisälle vauvakuplaan.
Toisaalta Manninen pohtii, ettei kuplasta irrottautumisella ole kiirettä. Nyt nautitaan uudesta kodista ja vauvasta.
– Tämä on kiva alue, jolla ei ole busseista pulaa ja ratikkakin tulee jo parin vuoden päästä, Järvinen sanoo.
– Niin, ja kunhan Leo kasvaa, täällä on kaikista parhaimmat leikkipuistot, Manninen lisää.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest