Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tamperelainen hiphopyhtye Mansesteri julkaisee perjantaina uuden singlen. Tulevalla singlellä on mukana nouseva tähti ja viihteen moniottelija Lassi Viljanen, joka on tuttu mm. Idolsista, Suomen karaoken SM-kilpailuista ja sekä tulevasta Miss EW -kilpailun houstaamisesta.
”Tarvin aikaa feat Lassi Viljanen” julkaistaan 22.2. ja se ilmestyy yöllä kello 0:00 myös Youtubeen musiikkivideoineen. Kappale on varsinkin bändin solistille MC Manelle henkilökohtaisesti tärkeä ja on ollut sitä jo ideana pitkään.
– Biisistä piti aiemmin tehdä oma soolobiisi, mutta Vainis piti sitä henkilökohtasuudesta huolimatta tosi samaistuttavana ja halusi ehdottomasti lähteä heti biisiin mukaan. Mun oma säe kertoo mun parhaasta nuoruudenystävästä, jonka elämä lähti jo lastenkodin kautta vähän väärille raiteille, sekä mun omista fiiliksistä ja tunteista tätä kohtaan. Mulla on ollu jo vuosia mielessä että haluan tehdä siitä ihmisestä ja meidän ystävyydestä biisin, mutten oo saanu purettua sitä oikeella tavalla sanoiksi. Joskus tarvii vähän etäisyyttä ja aikaa asioiden käsittelyyn, sekä niiden purkamiseen, siitä itse biisikin sai nimensä, MC Mane kertoo.
Mansesteri on vuonna 2009 perustettu rap-ryhmä. Sen vakituisia jäseniä ovat Mc Mane, DJ Kalu ja Vainis. Trion lisäksi live-esiintymisissä on mukana vaihtuva joukko eri esiintyjiä.

10-vuotias Mansesteri juhlakiertueella

Uuden kappaleen tuotannosta vastaa Mansesterin hovituottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksauksesta ja masteroinnista Mansesterin alkuperäisjäsenenäkin tuttu Sasu ”Sarkastinen” Salonen.
Bändi on juuri aloittanut ison 10-vuotisjuhlakiertueen. Mukana kiertueella ovat Mansesterin lisäksi on yhtyeen alkuperäisjäsen Inde, sekä myös monia satunnaisia vierailijoita. Keikoilla kuullaan Mansesterin alkuajan hittikappaleita, muistellaan vanhoja ja toki myös uutta ja tulevaa tuotantoa tullaan kuulemaan. Mc Mane esittää yllätyksenä vieläpä muutaman vanhan soolokappaleensa.
Mansesterilta on tulossa alkuperäiskokoonpanolla täysin uutta tuotantoa piakkoin. Kiinnostavasti vuosien varrella uusiutunut bändi on vain parantunut vuosien saatossa ja nähtäväksi jää, mitä seuraavaksi.
– Loppuvuoden suunnitelmat on aika lailla paketissa, paljon vielä isoja juttuja tulossa, varmasti saadaan moneen kertaan kaikki yllätettyä vielä. Kaikkia ässiä ei vielä ole lyöty pöytään. Tehdään nyt yksi juttu kerrallaan ja katsotaan sitten taas mitä tapahtuu, Mc Mane sanoo.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest