Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tampereen kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestävät maksuttomia nuorten kesätreenejä 6.6.–29.7.2016 välisenä aikana. Kaikki liikuntatunnit ovat osallistujille maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Nuorten treenit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille 7–29-vuotiaille tamperelaisille nuorille. Treenien tavoitteena on tuottaa iloa ja virkistystä eri liikuntalajien parissa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Toiminta on hauskaa, rentoa ja se toteutetaan nuorten ehdoilla.
Treenit toteutetaan yhteistyössä nuoriso- ja liikuntapalveluiden kanssa. Kaikki liikuntatunnit ovat osallistujille maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
– Kesän aikana liikuntaa harrastetaan ammattitaitoisten ja energisten Tampereen kaupungin liikunnanohjaajien johdolla. Luvassa on mm. koripalloilua Koulukadun kentällä, kuntosalitreeniä Kalevassa, pelailua Ahvenisjärvellä Hervannassa ja body weight trainingiä Ratinan sillan ulkokuntosalilaitteiden luona, nuorten liikunnanohjaaja Jenny Lausti kertoo monipuolisista mahdollisuuksista.
Tarkemmat lajiesittelyt ja aikataulut löytyvät Nuorten Tampere –sivustolta

Pin It on Pinterest