Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Lindforsinkatu 9:ssä sijaitsevalle tontille loppuvuodesta valmistuvan Go Go Liikuntakeskuksen tontilla päästiin maanantaina töiden alkuun.
GoGon toimitusjohtaja Taru Vähätalo odottaa innostuneena uuden liikuntakeskuksen valmistumista. Liikuntakeskus on GoGolle askel kohti uutta, sillä se on GoGon liikuntakeskuksista ensimmäinen, joka täysin oma ja sijaitsee omalla tontilla.
GoGolla on entuudestaan Tampereella kolme kuntokeskusta ja 3 GoGo Express kuntosalia, joista Hervannan uusi liikuntakeskus korvaa nykyisen GoGo Hermian. Tamperelaisella GoGolla yhteensä neljätoista liikuntapaikkaa ympäri Suomea.
Uuden liikuntakeskuksen rakentamisen Vähätalo näkee positiivisena haasteena. Vaikka koronavirusepidemia on kurittanut liikunta-alaa, Vähätalo luottaa tulevaan.
– Me uskomme, että ihmiset haluavat tulla ihmisten pariin. Yhdessä liikkuminen on mukavampaa kuin yksin kotona, Vähätalo sanoo.
Uuden liikuntakeskuksen rakentamisesta Vähätalolla on hyvä tiivistys. ”Vihdoinkin”, Vähätalo sanoo. Keskuksen rakennustöiden alkamista on selvästi odotettu.

Loppuvuodesta valmista

Rakennustyöt alkoivat maanantaina pintamaan kuorimisella. Hervannan kallioinen ja soinen maasto asettaa rakennustöille omat haasteensa, kertoo rakennustöitä valvova Jarmo Mäkelä Welado Oy:stä. Pintamaan poistamisen jälkeen edessä ovat ensin täyttötyöt ja paalutus. Keväällä itse rakennusta päästään pystyttämään. Urakoitsijana kohteessa toimii Aki Hyrkkönen Oy.
Loppuvuodesta kaikki vaiva palkitaan. Taru Vähätalo kertoo sijainnin Lindforsinkadulla olevan hyvä ja hankkeen olevan odotettu. Alueella sijaitsevat Hervannan keskuskenttä ja Ahvenisjärven jalkapallokentät, joten tuleva liikuntakeskus tulee Hervannan liikunnalliseen ytimeen lähelle Hervannan keskustaa.
– Odotamme innolla sitä, että saamme uudet esteettömät ja valoisat 2300 neliön liikuntatilat käyttöön loppuvuodesta, Vähätalo sanoo.
– Toivon Tampereen kaupungin puutarhurin vielä avaavan puistonäkymiä järvelle päin metsää harventamalla. Olisi hienoa saada avattua liikuntakeskuksen pihaan ulkokuntosali julkiseen käyttöön, Vähätalo suunnittelee.
Teksti: Satu Lepistö
Kuva: Sofia Tuohimaa

Pin It on Pinterest