Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

K-Citymarket Turtola ja Tampereen Pyrinnön aituri Reetta Hurske ovat solmineet sponsorointisopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on tukea ammattiurheilijan harjoittelua ja matkaa kohti seuraavia olympialaisia.
K-Citymarket Turtolan ja Reetta Hurskeen sopimus sisältää rahallisen tuen, joka osaltaan turvaa Hurskeen laadukkaan harjoittelun. K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen on tehnyt pitkään työtä urheilusponsoroinnin parissa. Vainikainen on aiemmin toiminut urheilujoukkueiden sponsorina, mutta Hurske on ensimmäinen sponsoroitu yksilöurheilija.
– Suuntaamme poikkeuksellisenakin aikana katsetta tulevaisuuteen ja mahdollisimman sujuvaan arkeen myös poikkeustilassa. Urheilun tukeminen ja mahdollistaminen on erinomainen tapa osallistua ja antaa hyvää takaisin ympäröivälle yhteisölle. Reetta on lahjakas, motivoitunut nuori urheilija, jonka matkaa ja kehitystä on suuri ilo tukea. Reetta on myös poikkeuksellisen paikallinen urheilija ja kanta-asiakkaamme, joka näkyy ja vaikuttaa aktiivisesti juuri meidän alueellamme. Turtola ja koko Tampere kannustavat Reettaa, ja haluamme mahdollistaa osaltamme sen, että hän pystyy keskittymään huippu-urheiluun sen vaatimalla tavalla, Vainikainen kertoo.
K-Citymarket Turtola on Hurskeelle luonteva yhteistyökumppani: Turtolan K-Citymarket on hänen lähikauppansa, jossa hän asioi päivittäin.
– K-Citymarket Turtola on ollut lähikauppani niin kauan kuin muistan. Lapsena asioin täällä vanhempieni kanssa, ja myös aikuistuttuani olen aina säilynyt asiakkaana. K-Citymarket Turtola on minulle yhteistyökumppani, joka on aidosti arjessani mukana. Koronan myötä päätavoitteeni siirtyivät eteenpäin, mutta sponsorituella pystyn harjoittelemaan poikkeustilassakin mahdollisimman kattavasti ja tulevaisuudessa myös leireilemään jälleen ulkomailla, Hurske kertoo.

Pin It on Pinterest