Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

K-Citymarket Turtola ja Tampereen Pyrinnön aituri Reetta Hurske ovat jatkaneet maaliskuussa 2020 solmittua sponsorointisopimusta. Uusi sopimus kattaa vuodet 2021-2022 ja sisältää myös option tulevista vuosista. Yhteistyön tavoitteena on tukea ammattiurheilijan harjoittelua ja matkaa kohti seuraavia olympialaisia.
Kuten vuonna 2020, sisältää K-Citymarket Turtolan ja Reetta Hurskeen sopimus rahallisen tuen, joka osaltaan turvaa Hurskeen laadukkaan harjoittelun.
– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Reetan kanssa, ja siksi on poikkeuksellisen hienoa päästä jatkamaan hedelmällistä kumppanuutta. Kun lukuisia tapahtumia jouduttiin viime kesänä perumaan, toi yleisurheilu ja sen seuraaminen merkittävän paljon iloa suomalaisille outona koronakesänä. Yleisurheilun seuraaminen toi suomalaisia yhteen televisioiden ääressä, vaikka tapahtumat olikin järjestetty hieman eri tavalla. Reetan upeat suoritukset ja hänen motivoituneisuutensa ilahduttivat erityisesti täällä Tampereella. On hienoa, että pystymme osaltamme mahdollistamaan sitä, että hän pystyy keskittymään huippu-urheiluun sen vaatimalla tavalla myös jatkossa, kauppias Marko Vainikainen kertoo.
K-Citymarket Turtolan ja Hurskeen sopimus on mahdollistanut osaltaan urheilijan keskittymistä urheiluun täysipäiväisesti.
– Hyvien kumppanuuksien myötä minun ei ole täytynyt tinkiä valmentautumista, vaan olen pystynyt elämään ammattiurheilijan elämää ja keskittymään täysillä urheiluun ja harjoittelemiseen. Tällä hetkellä jännitän, kuinka hallikaudelle käy: MM-hallit on jo siirretty, mutta päätöstä EM-hallien toteutumisesta odotellaan. Tällä hetkellä mennään viikko kerrallaan, mutta joka tapauksessa päätavoitteeni ovat tietysti olympialaisissa. Jotta keskittyminen on optimaalista, on hienoa, että mukana on yhteistyökumppani, joka auttaa arjen käytännön pyörittämisessä, Hurske kertoo.
K-Citymarket Turtola on Hurskeelle luonteva yhteistyökumppani: Turtolan K-Citymarket on hänen lähikauppansa, jossa hän asioi päivittäin. Jatkossa kumppanuus tulee näkymään enemmän myös Hurskeen somekanavissa.
– K-Citymarket Turtola on minulle yhteistyökumppani, joka on aidosti ja luontevasti mukana arjessani. Yhteistyömme näkyy edelleen logona paidassani, mutta jatkossa yhteistyömme tulee näkymään enenevissä määrin myös omassa somessani. Kumppanuus näkyy arjessani, ja sen vuoksi pystymme tekemään myös spontaanimpaa, sisällöllistä yhteistyötä, Hurske kertoo.

Pin It on Pinterest