Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Sunnuntaina nähdään Kooveen taitoluistelujaoston joulunäytös Joulu jäällä kello 16 alkaen Hakametsässä. Mukana on myös paljon hervantalaisluistelijoita.
– Kooveen taitoluistelujaoston jäillä viilettää viikoittain yli 200 eri-ikäistä luistelijaa, kertoo Tiina Sointu KooVeestä.
– Kaikki luistelijat ovat mukana joulunäytöksessä luistelukoululaisista kilparyhmäläisiin.
Kooveessa taitoluisteluryhmiä löytyy kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille. Pienimmät aloittavat tavallisesti kerran viikossa luistelukoulusta. Sieltä innon ja taitojen karttuessa siirrytään luistelemaan useamman kerran viikossa, edistyneimmät luistelevat kilparyhmissä ja myös kilpailevat tasonsa mukaisissa, alueellisissa, kansallisissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa.

Hervannan oma 3–6-vuotiaiden luisteluryhmä Kaaret esiintyvät joulunäytöksessä lumihiutaleina. Hervannan luistelukouluryhmä Kaaret harjoittelevat sunnuntaisin Hervannan jäähallissa.
Myös hervantalaisia kilparyhmäläisiä saadaan nähdä näytöksessä. 11-vuotiaat Salla Sointu ja Viivi Lam kilpailevat debytantti-sarjassa. He harjoittelevat taitoluistelua 5–6 päivänä viikossa.
– Joulunäytöksessä tytöt pääsevät esiintymään myös debytantti-sarjassa luistelevan Emeliina Virtasen live-laulun mukaan, Tiina Sointu kertoo.
Ovet Hakametsässä aukeavat yleisölle kello 15. Joululeivonnaisia ja seuratuotteita on myynnissä ennen näytöstä ja väliajalla.

Uusi luistelukausi luistelukoulujen osalta alkaa jälleen tammikuussa.
– Tervetuloa Kooveen taitoluistelujaoston luistelukouluun oppimaan uusia taitoja, Tiina Sointu toivottaa.

Pin It on Pinterest