Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Tampereen Hervantajärven asuinalueen asemakaavaluonnoksesta järjestetään avointen ovien yleisötilaisuus torstaina 20. elokuuta kello 15–18 kauppakeskus Duon vanhan puolen käytävällä,  Insinöörinkadun puoleisessa päädyssä.
– Kaikki alueen suunnittelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen, toivottaa projektiarkkitehti Ilkka Kotilainen.
– Mukaan toivotaan myös niitä, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi omakotirakentamisesta tai Hervantajärven muista uusista asumismahdollisuuksista.

Avointen ovien tilaisuudessa ei pidetä varsinaista yleisesittelyä, vaan suunnittelijat ovat varautuneet keskustelemaan kävijöiden kanssa karttojen äärellä eri teemoista.
Kaavan laatijoiden lisäksi eri alojen asiantuntijat vastaavat kysymyksiin.
– Paikalla on ainakin liikenteen ja joukkoliikenteen, vesien käsittelyn ja viheralueiden asiantuntijoita, koska aiemmin tulleessa palautteessa nämä aiheet ovat herättäneet kysymyksiä.
Hervannan eteläpuolelle Ruskontien varteen sijoittuvan asuinalueen asemakaavaluonnos on nähtävillä 27.8.2015 asti. Suunnitelmasta voi antaa palautetta nähtävillä olon aikana.

Asemakaavaluonnoksessa uudet asuinkorttelit sijoittuvat Ruskontien läheisyyteen reunustaen keskelle sijoittuvaa kaupunkipuistoa.
Asuinaluetta ympäröi laaja metsäinen viheralue itä-, etelä- ja länsipuolella.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest