Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Paikalliset toimijat ja kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät jälleen Hervanta-päivät elo-syyskuun vaihteeseen, 29.-31.8.
Perjantaina 29. elokuuta tapahtuma käynnistyy kello 10–13, jolloin Hervannan eläkkeensaajat esittelevät toimintaansa Hervannan torilla.
1001 kahvikuppia taidekahvila elokuvateatterin aulassa tarjoilee tanssimenuja kello 13–16.
Perjantai-iltana kello 18 vuorossa on Elämän ihanuus-runokilpailun tulosten julkistus Muusan patsaalla. Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen avaa tilaisuuden.

Lauantaina 30.8. koittaa pikkuväen odottama osuus, kun Peikkometsä levittäytyy puuhapisteineen Ahvenisjärven ympärille. Ohjelmaa perheen pienimmille Peikkometsän parissa riittää kello 10–13.
Kello 10.30 Santeri Sammakon seikkailut –tanssiesitys viihdyttää kirjastossa perheen pienimpiä,  ja kello 13–16 voi vielä nauttia tanssista 1001 kahvikuppia -taidekahvilassa, elokuvateatterin aulassa.
Kello 14–18 Viva Cinola! pitää kirpputoria elokuvateatterin edustalla ja kello 19 alkaen Viva Cinola! esittää saksalaisen Alle anderen –elokuvan elokuvateatterissa.

Hervannan kulttuuriraittiin tutustutaan sunnuntaina 31.8. Lähtö on vesitornilta kello 16, Mikko Närhi opastaa. Raittia esittäviin valokuviin ja tarinoihin voi tutustua myös kirjaston näyttelytilassa 25. elokuuta – 6. syyskuuta.
Sunnuntai huipentuu kello 18 Janne Tulkin konserttiin elokuvateatterissa. Konserttiin on vapaa pääsy ja yleisö saa laulaa mukana.
Kotiseututapahtuma on myös syyskuun lopulla pidettävä Parkkiskirppis, jonka Lions Club Hervanta järjestää tuttuun tapaan.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest