Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Hervannan Sanomat avaa satavuotiaan Suomen kunniaksi kirjoituskilpailun, jonka teemana on ”muistoni Suomesta”.

Millaisia muistoja sinulla on Suomesta, kenties jopa Hervannan Sanomien levikkialueelta? Millainen on kaunein tai koskettavin muistosi? Hervannan Sanomat julkaisee kevään ja kesän aikana lukijoiden kirjoituksia Suomesta, muistoista, elämästä ja sen kauneudesta. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 50 euron arvoisen lahjakortin K-Supermarket Kaukajärvelle.
Ohjeet
Kirjoita muistosi word-tiedostona ja lähetä se sähköpostilla satu.lepisto@hervannansanomat.fi tai postitse käsin kirjoitettuna tai tulostettuna Hervannan Sanomat, PL 99, 33721 Tampere. Merkitse sähköpostiin tai kuoreen tunniste ”Kirjoituskilpailu” ja muista liittää oheen myös kirjoittajan yhteystiedot. Kilpailu on avoin kaikille ei-ammattimaisille kirjoittajille, joilta ei ole julkaistu omaa teosta.
Omakustanteet eivät estä kilpailuun osallistumista. Kilpailutyön maksimipituus on yksi A4-arkki. Maksimipituuden ylittäviä tekstejä ei kilpailussa huomioida. Yksi kirjoittaja voi osallistua kilpailuun maksimissaan kahdella erillisellä muistolla.
Kilpailun tuomarina voittajan valitsee Hervannan Sanomien päätoimittaja, runoilija-kirjailija ja sanataideohjaaja Satu Lepistö. Huomiothan, että kilpailuun osallistumalla luovuttaa Hervannan Sanomille oikeuden julkaista muistoja ilman erillistä korvausta haluamallaan tavalla.
Kilpailu päättyy Suomi100 -juhlavuoden päättyessä 31.12. ja palkinnonsaaja julkistetaan tammikuun loppuun mennessä. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest