Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

Hervannan tietotori tarjoaa jälleen maksuttomia tietokone- ja internetkursseja aloittelijoille. Jos joulupukki toi talouteen tietokoneen, tietotorilta saa lentävän lähdön uuden laitteen käyttöön ja opetteluun.
Alkeet osaaville järjestetään helppotasoisia teemakursseja muun muassa kuvankäsittelystä, tietokoneen päivittämisestä, omaan tablettiin tutustumisesta sekä monesta muusta hyödyllisestä aiheesta. Perjantai-iltapäivisin vinkataan tietokoneisiin tai Internetiin liittyvistä aiheista ja ajankohtaisista ilmiöistä pieninä makupaloina. Vinkkauksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kursseille sen sijaan ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Kursseja ja vinkkauksia järjestetään tammikuusta toukokuun alkuun saakka.
Digitointi- ja editointilaitteet ovat maksutta asiakkaiden käytössä aukioloaikoina. Valokuvat, filmit, diat, c-kasetit, LP-levyt ja VHS-videot kääntyvät tietotorin laitteilla digitaaliseen muotoon.
Ajanvaraukset ja kurssi-ilmoittautumiset onnistuvat piipahtamalla tietotorin asiakaspalvelussa tai soittamalla numeroon 040 800 7805. Kirjaston Internet-sivuilta osoitteesta kirjasto.tampere.fi löytyy lisätietoja tietotorin toiminnasta.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest