Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

1,5-vuotias Maisa Jokiperä nautti Hervanta-päivän tarjonnasta vanhempiensa kanssa.

Hervanta-päivien viikonloppu täyttyi jälleen eri yhteisöjen järjestämästä mukavasti ohjelmasta. Samalla juhlittiin 45-vuotiasta Hervantaa. Duossa järjestetyssä tapahtumassa oli mukana toimintapiste ainakin Hervannan Martoilta, Teko-hankkeelta, Kooveelta, kirjastolta, K4 Centeriltä, Swingteamilta, Pirkanmaan Lopelta, Suomi-Venäjä-seuralta, Ote työhön -hankkeelta ja Eteläiseltä seurakunnalta. Duon tapahtuman suosikiksi nousi Cashbox-peli, josta moni nappasi mukaan lahjakortin liikekeskuksen yrityksiin.
Ahvenisjärven rannalla järjestettiin jälleen perinteinen ja lapsiperheiden suosiossa oleva Peikkometsä-tapahtuma. Tampereen Hervantalaisten Tuulantei-kuoro lauloi peikkoaiheisia lauluja ja Hervantatuvan pisteellä lapset pääsivät pelaamaan vesipajatsoa.
Ahvenisjärven laiturilla esiintynyt Miska Pressankatti kertoi olleensa mukana Hervanta-päivillä jo useampana vuonna. Arviolta parisataa lasta oli käynyt hänen luonaan hakemassa ilmapalloeläimiä ja kuuntelemassa musiikkia.

Nuori perhe nautti tapahtumasta
1,5-vuotias Maisa Jokiperä tuli osallistumaan tapahtumaan vanhempiensa Marjan ja Petterin kanssa. Kirkon pihassa Maisa innostui leikkiin, kun tarjolla oli keppihevosrata ja hernepussinheittoa.
– Tosi ihanaa, kun lapsiperheille järjestetään tällaista, sanoi Maisan äiti Marja Jokiperä. – Tällaista lisää Hervantaan!
Lauantai-illan huuma huipentui Musiikkia ja ruokaa-tapahtumaan ja sitä seuranneeseen nuorten rap-tapahtumaan. Musiikkia ja ruokaa-tapahtumassa jaettiin ilmaiseksi grillimakkaraa ja pullaa ja kahvia. Päivän suosikkiesiintyjä oli Olli Herman Duo, jonka keräsi runsaasti kuuntelijoita nuorisokeskuksen pihaan.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest