Aidosti paikallinen jo vuodesta 1975
Jakelu: Hervanta, Kaukajärvi, Lukonmäki, Messukylä, Hallila, Vuores

EdMedia 2014 -konferenssi tuo Suomeen ja Tampereelle maailman johtavat opetusteknologian ja –median asiantuntijat. Konferenssiin odotetaan noin tuhatta kansainvälistä asiantuntijaa viikon ajaksi pohtimaan opetusteknologian tilaa ja tulevaisuutta. Konferenssin isäntänä toimii Tampereen yliopiston informaatiotieteiden yksikkö yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Mainos

– EdMedia tarjoaa loistavan tilaisuuden suomalaisille alan toimijoille näyttää ja kertoa mitä annettavaa meillä on opetusteknologian tutkimuksen, tuotteiden ja palveluiden alueella. Parhaimmillaan konferenssi vahvistaa osaamistamme ja tukee kansainvälisiä ponnisteluita koulutusviennin alueella, toteaa konferenssin johtaja, tutkimusjohtaja Jarmo Viteli, Tampereen yliopiston informaatiotieteiden yksiköstä.

– Konferenssi avaa erinomaisia mahdollisuuksia paitsi esitellä omaa osaamistamme myös tilaisuuden keskustella ja luoda suhteita alan johtaviin toimijoihin ja asiantuntijoihin. Samalla voimme oppia muiden tekemistä tutkimuksista ja sovelluksista oman toimintamme kehittämiseksi, Viteli jatkaa.

EdMedia-konferenssi kokoaa asiantuntijoita yli 40 maasta. Sitä on järjestetty vuodesta 1997 ja se onkin yksi vanhimmista alan tapahtumista.

Lue myös nämä

Pin It on Pinterest